Визи за Русия

 

Визи за Русия

Какво е руска виза?

Виза за Русия – е разрешение за влизане в Руската федерация и за транзита през територията на Руската федерация. Визата е под формата на вложка в паспорта, защитена от фалшификация. Чужди граждани имат право на влизане и излизане от Русия само с виза, издадена от оторизиран държавен орган.

Виза за Русия съдържа следната информация за чуждия гражданин:

  • Име и фамилия
  • Дата на раждане
  • Пол
  • Гражданство
  • Номера на паспорта
  • Дата на издаване на визата, срокове за валидност, брой влизания
  • Разрешен период на пребиваване в Русия
  • Целта на пътуването
  • Данни за поканваща организация

За да получите руска виза, трябва:

  • Да изберете желания тип виза.
  • Да получите покана от руска страна
  • Да се ​​запознаете с изискванията за виза в посолството на Русия
  • Да се подготвите необходимите документи.
  • Да се направите запис за час на интервю в посолството.
  • Да платете таксата за кандидатстване.
  • Да проверите данните в получената виза.

Руски визи, които можете да оформите чрез офис „MIGRATION“

Туристическа виза 30 дни

Срок за изготвяне: 14 дни от влизане в консулство.

В цената са включени:

  • консулска такса за разглеждане на документите
  • такса обслужване визов център
  • куриерски услуги до Консулски отдел
  • застраховка с покритие 30 000евро

Необходими документи:

  • валиден международен паспорт минимум 6 месеца след изтичане на визата
  • снимка паспортен формат

Туристическа виза експресна 30 дни

Срок за изготвяне: 3 дни от влизане в консулство.

В цената са включени:

  • консулска такса за разглеждане на документите
  • такса обслужване визов център
  • куриерски услуги от офис до Консулски отдел
  • застраховка с покритие 30 000евро

Необходими документи:

  • валиден международен паспорт минимум 6 месеца след изтичане на визата
  • снимка паспортен формат

Годишна многократна виза

Срок за изготвяне: 14 дни от влизане в консулство.

в цената са включени:

  • консулска такса за разглеждане на документите;
  • такса обслужване визов център
  • покана
  • куриерски услуги от офис до Консулски отдел
  • застраховка за 30 дни с покритие 30 000евро

Необходими документи:

  • валиден международен паспорт минимум 6 месеца след изтичане на визата
  • поне една положена и ползвана виза за Русия в рамките на предходната една година / *Ако имате издаден нов международен паспорт а предходната виза е в стария паспорт се предоставят и двата паспорта. /
  • снимка паспортен формат
  • попълнена визова анкета

Непрекъснатият престой на чужди граждани на територията на Руската Федерация с многократна делова виза за срок от 1 една година не може да надвишава 90 денонощия в течение на всеки период от 180 дни.

Бизнес виза 90 дни обикновена

Срок за изготвяне: 14 дни от влизане в консулство.

В цената са включени:

  • консулска такса за разглеждане на документите
  • такса обслужване визов център
  • куриерски услуги от офис до Консулски отдел

В цената не са включени:

  • застраховка с покритие 30 000 евро

Необходими документи:

  • валиден международен паспорт минимум 6 месеца след изтичане на визата
  • снимка паспортен формат

Бизнес виза 90 дни експресна

Срок за изготвяне: 5 дни от влизане в консулство.

В цената са включени:

  • консулска такса за разглеждане на документите
  • такса обслужване визов център
  • куриерски услуги от офис до Консулски отдел

В цената не са включени:

  • застраховка с покритие 30 000евро

Необходими документи:

  • валиден международен паспорт минимум 6 месеца след изтичане на визата
  • снимка паспортен формат